Advent u Mariji Bistrici 2014.

Na temelju odredbe članka 46. Statuta Općine Marija Bistrica (Službeni glasnik Općine Marija Bistrica 1/13) načelnik Općine Marija Bistrica, dana 23. listopada 2014. godine, upućuje

J A V N I P O Z I V

za prikupljanje ponuda za zakup kućice/štanda na Trgu pape Ivana Pavla II, za sudjelovanje u sklopu programa „Adventa u Mariji Bistrici 2014“.

Program „Advent u Mariji Bistrici 2014.g.“ obilježit će se kroz pet vikenda ( subotom i nedjeljom) počevši od 29. studenoga do 28. prosinca 2014.g.

Naknada za korištenje kućice/štanda u sklopu programa „Advent u Mariji Bistrici 2014.g.“, tijekom 10 dana održavanja programa za prigodnu prodaju iznosi 500,00 kuna po kućici/štandu a za ugostiteljstvo iznosi 700,00 kuna po kučici/štandu.

Pozivaju se svi zainteresirani da se osobno jave u Jedinstveni upravni odjel Općine Marija Bistrica i da podnesu pismeni zahtjev za zakup kućice/štanda najkasnije do 10. studenoga 2014. g. Naknadno podneseni zahtjevi biti će odbačeni.

Obzirom da je broj kućica/štanda ograničen, Općina Marija Bistrica zadržava pravo da odbije ponude za koje nije u mogućnosti osigurati prodajna mjesta.

Uz zahtjev za zakup kućice/štanda potrebno je priložiti dokument za obavljanje predmetne djelatnosti ( rješenje o upisu u OPG, obrtnica i sl).

Zahtjev za zakup kućice/štanda podnosi se Jedinstvenom upravnom odjelu Općine Marija Bistrica, Trg pape Ivana Pavla, II.34, neposredno u pisarnici na navedenoj adresi ili preporučenom poštom na adresu sjedišta Odjela.

Za dodatne informacije obratite se u Jedinstveni upravni odjel Općine Marija Bistrica, ili na broj telefona 049/469-119.

Ovaj javni poziv biti će objavljen na web stranici Općine Marija Bistrica i Turističke zajednice Općine Marija Bistrica, na oglasnoj ploči Općine Marija Bistrica te na Radiu Marija Bistrica.

Načelnik

Općine Marija Bistrica

Josip Milički, ing.

Skip to content