Pravila korištenja

Poštovani posjetitelju!

Izuzetno nam je drago što ste pristupili službenim stranicama Općine Marija Bistrica. Pristupom i pregledom ovih internetskih stranica obvezujete se prihvatiti pravila i uvjete korištenja istih. Pristupom i pregledom ovih internetskih stranica to činite na vlastitu odgovornost te Općina Marija Bistrica ne preuzima nikakvu odgovornost za bilo kakve posljedice nastale iz pristupa, korištenja ili nemogućnosti korištenja istih.

Sadržaj ovih internetskih stranica priređen je uz svu pažnju i u dobroj vjeri i služi isključivo u svrhu informiranja. Općina Marija Bistrica ne jamči potpunost i pravodobnost svih informacija sadržanih na ovim stranicama, a jednako tako ne jamči potpunost i pravodobnost sadržaja internetskih stranica na koje ove internetske stranice upućuju.

Općina Marija Bistrica zadržava sva prava da prema vlastitom sudu, u svakom trenutku, kao i bez prethodne obavijesti nadopuni, izmijeni ili ukloni bilo koji od sadržaja ovih internetskih stranica.

Općina Marija Bistrica zadržava sva prava da prema vlastitom sudu, u svakom trenutku, kao i bez prethodne obavijesti promijeni uvjete pristupu i korištenju ovih internetskih stranica.

Svi sadržaji, osim službenih oznaka Općine Marija Bistrica, smiju se kopirati isključivo za osobnu uporabu i nekomercijalne svrhe, a uz poštovanje svih autorskih prava. Za svako objavljivanje, prenošenje ili javno prikazivanje ovih internetskih stranica u druge svrhe, osim dozvoljenih, potrebno je zatražiti pismeno dopuštenje Općine Marija Bistrica, kao i drugih vlasnika autorskih prava. Izričito se zabranjuje svako drugo kopiranje te mijenjanje dijelova sadržaja, kao i korištenje ovih internetskih stranica za druge svrhe osim dozvoljenih. Izričito se zabranjuje neovlašteni pokušaj izmjene podataka, zaobilaženje i zanemarivanje sigurnosnih postavki, kao i korištenje ovih internetskih stranica suprotno njihovoj namjeni.

Autorska prava na izgled i dizajn zadržava Općina Marija Bistrica i tvrtka izvođač ovih internetskih stranica.

Skip to content