Kino Marija Bistrica

Od ove subote, 11.02.2023., Kino Marija Bistrica počinje s redovitim radom. Raspored prikazivanja filmova bit će objavljen na Instagram i Facebook stranici kina.

Kino je opremljeno najsuvremenijom video i audio opremom, pa možete uživati u odličnoj slici i savršenom dolby surround zvuku.Za ugodan osjećaj zaslužna su vrlo ugodna anatomska sjedala kao i klimatizacija i podno grijanje.

Prvi na repertoaru povodom Valentinova bit će film “Karta za raj” u subotu 11.02.u 19:30 sati

ORIGINALNI NAZIV: Ticket to Paradise

ŽANR: Romantična komedija

TRAJANJE FILMA:104 min

REDATELJ: Ol Parker

Cijena karte je 4 EUR / 30,14 kn-*tečaj konverzije 7,53450kn

Karte možete kupiti u predvorju kina dva sata prije projekcije.

Odlični prijatelji u stvarnom životu, ponajveće holivudske zvijezde i dobitnici Oscara, Julia Roberts i George Clooney u filmu Karta za raj (Ticket to Paradise) glume – najveće neprijatelje. Oni su bivši supružnici Georgia i David, koji ne mogu podnijeti ni da su u istoj vremenskoj zoni, no sve svoje netrpeljivosti moraju staviti sa strane kako bi spriječili svoju zaljubljenu kćer Lily (Kaitlyn Dever) da napravi istu grešku koju su oni napravili – premlada uđe u brak. Zato odlaze na Bali, rajski otok na kojem je njihova kći pronašla ljubav, spremni dokazati da kroz život treba ići vođen razumom, a ne osjećajima. Ipak, njihove stalne trzavice polagano otvaraju stare strasti…

[slika1]

Skip to content