Otvorenje Reciklažnog dvorišta Marija Bistrica

Poštovani mještani općine Marija Bistrica,

Zadovoljstvo nam je obavijestiti Vas da će 11. rujna 2020. godine biti svečano otvoreno Reciklažno dvorište Marija Bistrica na adresi Tugonica 183.

Samo reciklažno dvorište izgrađeno je u sklopu projekta „Izgradnja i opremanje reciklažnog dvorišta Marija Bistrica“, a sve projektne aktivnosti su u 85% udjelu sufinancirane iz proračuna Europske unije.

U prilogu ove obavijesti šaljemo Vam letak i brošuru s osnovnim informacijama o vrstama otpada koje ćete moći predavati u reciklažno dvorište.

Za početak, reciklažno dvorište će raditi dva dana u tjednu i to petkom poslije podne (od 14:00 do 18:00 sati) i subotom prije podne (od 8:00 do 12:00 sati), upravo kako bi se Vama omogućila čim jednostavnija predaja otpada (nakon radnog tjedna).

Tijekom mjeseca rujna, a u sklopu projektnih aktivnosti, održat će se i radionice za građane o terminima kojih ćete biti obaviješteni putem web stranice reciklažnog dvorišta i Radija Marija Bistrica.

Sve detaljnije upute će Vam biti dostupne na web stranici reciklažnog dvorišta: http://www.reciklazno.marija-bistrica.hr/, ali i putem telefona 049/469-119.

Čuvajmo čistoću ‌Marije Bistrice, ‌brinimo o okolišu, RECIKLIRAJMO!

Općina Marija Bistrica

i Lijepa Bistrica d.o.o.

Pravilnik

Skip to content