STOŽER CIVILNE ZAŠTITE OPĆINE MARIJA BISTRICA KONTAKT TELEFON ZA GRAĐANE

Od četvrtka u 0:01, na snagu je stupio čitav niz mjera kojima je za cilj osigurati strože mjere socijalnog distanciranja, a u svrhu ublažavanja mogućnosti širenja epidemije. Podsjećamo na potrebu pridržavanja mjera osobne higijene i socijalnog distanciranja svakog pojedinca: u zatvorenim prostorima potrebno je držati distancu od 2 metra, na otvorenom prostoru od 1 metar.

Najbolja obrana od ovog virusa jest održavanje osobne higijene i izbjegavanje bliskih kontakta.
Zato se ovim mjerama zatvaraju djelatnosti u kojima je više osoba u bliskom kontaktu te se zabranjuje okupljanje više od 5 osoba.

Stožer civilne zaštite Općine Marije Bistrice otvorio je kontakt mail za građane: branka.herceg@marija-bistrica.hr na koji građani mogu uputiti pitanja u vezi funkcioniranja rada i života u novonastalim okolnostima oko širenja zarazne bolesti COVID-19 uzrokovane koronavirusom.

Isto tako građani svoje upite mogu uputiti i putem slijedećih brojeva telefona: Zlatko Topolovec 098/251-568 i Sanja Čukman 098/16-02-048.

Zbog povećanog interesa javnosti i medija, Ministarstvo zdravstva i Hrvatski zavod za javno zdravstvo na svojim mrežnim stranicama objavljivat će najnovija saznanja u vezi koronavirusa.

Navedena priopćenja sadržavat će aktualne podatke o broju oboljelih i savjete vezane uz sigurnost i zaštitu stanovništva.


Kontakt podaci

branka.herceg@marija-bistrica.hr

Zlatko Topolovec 098/251-568

Sanja Čukman 098/16-02-048

Skip to content